QUI SOM?

Camerata Bacasis reuneix una vintena de joves músics de corda que havien estat vinculats al Conservatori Professional de Música de Manresa i són de diversos municipis de la Catalunya Central. Després d’haver dedicat temps i esforç a aprendre a tocar un instrument, no tots escolliren estudiar ensenyaments superiors de música i decidiren anar per diversos camins professionals però trobaven a faltar el seguir vinculats al món musical i, també, el trobar-se tots ells. I què millor que retrobar-se amb els amics fent allò que t’hi uneix mentre en gaudeixes?

 

No obstant, des de la formació de l’orquestra es veié la necessitat de buscar un director que pogués cassar amb les inquietuds d’aquests joves i, a la vegada, els hi aportés quelcom més: nous coneixements per aconseguir la millor tècnica i musicalitat de cadascun dels instrumentistes i la passió per la música. Tots acordaren proposar-ho al violinista i professor Jordi Coll, qui acceptà la direcció amb entusiasme.

Il·lusió, complicitat, constància, rigor, tècnica, musicalitat,... són algunes de les paraules que ens ajudarien a definir aquest conjunt de músics però, donada la gran diversitat, què us sembla si ens apropem a conèixer millor cadascun d’ells?

VIOLINS
VIOLES
VIOLONCELS
CONTRABAIX
DIRECTOR

Associació Musical de la Catalunya Central / Tots els drets reservats