VIOLES

Júlia Cabanas Traserra

Berga. Actualment assisteix a classes de viola amb Anna Aldomà i Ashan Pillai i de llenguatge amb Francesc Rovira de manera regular mentre es prepara per emprendre la professionalització en una escola superior de música.

Cal destacar la seva experiència en nombroses orquestres entre les que hi trobem la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (alevins), la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

 

La seva principal passió és cantar, molt i a tot hora! Però també li agraden els animals, mirar vídeos de “Factor X” i escoltar el so del saxo!

Laura Gual Purti

Artés. Ha estudiat viola i piano al Conservatori de Música de Manresa i, actualment exerceix com a professora de llenguatge musical, música per a nadons, viola i rítmica a l’Escola Municipal de Música d’Artés.

A part de tocar la viola amb Camerata Bacasis també havia estat músic a l’Orquestra Gèrminans de Barcelona.

 

La seva principal afició és gaudir de la muntanya però també estar acompanyada de bons llibres per llegir!

Arnau Monforte Pallarès

Sant Fruitós de Bages. Estudiant de Medicina a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Universitat Autònoma de Barcelona).

Actualment és viola a Camerata Bacasis (des del 2011) i ha adquirit experiència en nombroses orquestres com Orquestra de Cambra Gèrminans, Orquestr:art, Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans i Orquestra de Cambra Virtèlia.

 

És un gran aficionat al bàsquet, l’esquí i als esports en general. També amant de la música electrònica i la producció musical!

Júlia Ferrer Torrescassana

Sant Fruitós de Bages. Estudiant d’interpretació de viola al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona on rep classes d’Ashan Pillai. També ha rebut classes d’Émile Cantor, Qui van Woerdekom, Anna Aldomà, Jonathan Brown i Cristina Pozas, entre altres.

Ha format part de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya,  la Jove Orquestra de la Catalunya Central i la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, dels quals, d’algunes d’elles, encara n’és membre. També ha tocat amb el Quartet Athor i, actualment, forma part del Quartet Roig.

 

A part de la música, li agrada quedar amb bons amics i compartir l’estona mirant series o pel·lícules.

Associació Musical de la Catalunya Central / Tots els drets reservats