VIOLONCELS

Núria Casasayas Barris

Sant Joan de Vilatorrada. Graduada en Física (especialitat de física teòrica) per la Universitat de Barcelona. Estudiant del Màster en Astrofísica, especialitat instrumental i observacional a la Universidad de La Laguna. Ha treballat com a becària a la Unitat d’Informàtica de la UB.

Violoncel·lista a Camerata Bacasis des de la seva fundació, també ha estat intèrpret en nombroses orquestres com l’Orquestra Gèrminans, la Jove Orquestra de la Catalunya Central i la Jove Orquestra Simfònica del Vallès.

 

La contemplació de les estrelles i de les postes de sol vora el mar són part de les seves passions. A més a més li encanta viatjar i mirar pel·lícules amb els qui més estima.

Bernat Molas Pous

Artés. Enginyer Físic per la Universitat Politècnica de Catalunya. Estudiant de Màster en Enginyeria Electrònica a la UPC, becat pel programa “màsters d’excel·lència” de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Com a violoncel·lista participa ocasionalment en orquestres d’arreu del territori, entre les que destaquen la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans. Ha gravat àlbums de format orquestral però també ha tingut l’oportunitat d’enregistrar en solitari. Guanyador del concurs “Joves talents” (2011) del Conservatori de Manresa.

 

Comparteix la passió per la música amb la passió pels castells i forma part de dues colles castelleres.

Sara Vallejo Rives

Collsuspina. Estudiant del Grau de Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció i del Grau en Dret a la Universitat Pompeu Fabra. Monitora d’extraescolar del projecte social “Cap infant sense esport” des de 2011, actualment a l’escola Eduard Marquina de Barcelona. Fa classes particulars de violoncel i de llenguatge musical des de 2007.

És membre de l’Orquestra de Collsuspina des del seu origen (2008), de la Banda Simfònica de Badalona i professora i organitzadora del Curs d’Estiu de Música a Moià des de la seva creació.

 

Entre els seus hobbies hi trobem mirar sèries, pel·lícules, jugar a futbol, viatjar, anar a la platja...

Núria Conangla Planes

La Garriga. Estudiant de Grau Superior de Música en l’especialitat d’interpretació a l’Escola Superior de Música de Catalunya i del Grau en Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Actualment és integrant de la JOSV, la JOSB, la JOCG, la SCCC i és un dels músics dels Pastorets de la Garriga. Ha format part d’altres orquestres com l’Orquestra de Cambra de la Garriga i l’Orquestra del Conservatori de Granollers.

 

També toca el piano i li apassionen els esports, el teatre, l’astrofísica i l’astronomia!

Olga Pons Torras

Sant Salvador de Guardiola (Salelles). Estudiant d’Arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya a Barcelona.

Va estudiar el Grau Professional de violoncel al Conservatori de Música de Manresa amb Anna Costa i va rebre classes d’Amat Santacana.

 

Fins fa ben poc ha estat cursant estudis de ballet de la Royal Ballet en una escola de dansa a Manresa i, quan té temps... li agrada dibuixar, fer ioga i pilates per esbargir la ment!

Associació Musical de la Catalunya Central / Tots els drets reservats