Director

Jordi Coll Claret

Violinista i director artístic de l’orquestra.

Format a l’Escolania de Montserrat sota la direcció d’Ireneu Segarra, continuà els estudis musicals al Conservatori Superior de Barcelona, on fou alumne de violí d’Eva Graubin. Posteriorment es traslladà al Koninklij Conservatorium de La Haia (Holanda), on obtingué la llicenciatura de violí amb M. Biesta i K. Hülsmann –solistes de la Rotterdam Philharmonic– i realitzà un postgrau de música de cambra amb K. Hülsmann i metodologia d’ensenyament del violí amb el reconegut pedagog i director Qui van Woerdekom, amb el qual també va estudiar direcció.  Jordi Coll ha estat membre del Trio Artàbria (cordes i piano) i Quartet de Corda Dialogue (premiats als concursos de Joventuts Musicals i Montserrat Alavedra).  Ha col·laborat i col·labora amb les orquestres Ciudad de Granada, Real Filharmonía de Galícia, Barroca de Sevilla, Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Pablo Sarasate (Pamplona) i Nacional Clàssica d’Andorra. Actualment, és professor de violí i director de l’Orquestra del Conservatori de Música de Manresa i director de la Camerata Bacasis.

Músics

Queralt Valls Brunat
Queralt Valls Brunat 1995

Violinista i membre de la comissió de plantilla de l’orquestra

Actualment està acabant el Grau Superior en l’especialitat de Pedagogia de l’Instrument  a l’ESMUC i en l’especialitat de violí jazz. 

Ha estat membre de diverses joves orquestres com la Jove Orquestra Simfònica del Vallès entre altres. Actualment treballa com a professora de violí, directora de coral i de conjunts a diverses escoles de música del territori.

Laura Casals Vilamú
Laura Casals Vilamú 1993

Violinista i presidenta de l’orquestra.

Graduada en interpretació de violí al Conservatori Superior de Música del Liceu. Té un màster en Estudis Orquestrals al Musikene i actualment compagina la feina de pedagogia musical amb la participació en diverses orquestres professionals com l’ Orquestra Simfònica del Vallès, Simfonova, la OSSB, o l’Orquestra de gravació de bandes sonores amb Kreomusica S, entre altres.

Andreu Soldevila Corominas
Andreu Soldevila Corominas 1992

Violinista i responsable i coordinador de la comissió de plantilla de l’orquestra.

Té el títol de Grau Superior en l’especialitat de violí a l’ESMUC. Actualment treballa com a professor de violí, viola i orquestra a diverses escoles de música.

Mònica Roca Lladó
Mònica Roca Lladó 1992

Violinista i secretària de l’orquestra

Pedagoga. Té el Grau professional de violí al Conservatori de Maastrich, Holanda. Actualment treballa com a professora de violí al Conservatori dels Pirineus. Ha tocat en orquestres com la Nationaal Jeugd Orkest, o l’Orquestra de Cadaqués.

Mònica Sala Esquius
Mònica Sala Esquius 1993

Violinista, responsable i coordinadora de la distribució outbound i producció de l’orquestra

Humanista i gestora cultural. Actualment és doctoranda en història, és membre de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i és gestora a AIMS Foundation i és la responsable de comunicació del Festival Espurnes Barroques. Té el grau professional de violí al Conservatori de Manresa.

Antoni Requena Sucarrats
Antoni Requena Sucarrats 1993

Violinista i membre de la comissió d’arxiu

Ha estudiat interpretació a l’ESMUC amb el professors Eva Graubin i Vlad Stanculeasa. Treballa també d’enginyer informàtic. És membre de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i ha tocat esporàdicament amb l’OBC, l’orquestra de cambra del Penedès i l’orquestra Terres de Marca entre altres.

David Santamaria i Llavall
David Santamaria i Llavall 1982

Violinista, violista i responsable i coordinador de la distribució inbound de l’orquestra.

Actualment treballa com a gestor de projectes a l’Orquestra Simfònica del Vallès i coordina diversos projectes i festivals. Té el Grau Professional de violí al Conservatori de Manresa i ha format part de diverses orquestres com Gèrminans o OrquestrArt.

Júlia Cabanas Traserra
Júlia Cabanas Traserra 1997

Violista i membre de la comissió de la plantilla de l’orquestra

Actualment està cursant 4t curs de Grau Superior al Conservatori de Superior del Liceu de Barcelona. És membre del quartet Béquer format per alumnes d’aquest mateix conservatori, de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Sergi Renom i Vilardell
Sergi Renom i Vilardell 1995

Violinista i tresorer de l’orquestra.

Actualment està cursant el grau superior de violí a l’ESMUC amb els professors Eva Graubin, Alba Roca i Yuval Gotlibovich. Paral·lelament treballa d’enginyer informàtic. És membre de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya, l’Orquestra Solistes de Catalunya i l’Orquestra Vivace Assai, entre d’altres.

Berta Torras Vila
Berta Torras Vila 1986

Violinista i membre de la comissió de comunicació

Doctora en Didàctica de la Llengua Anglesa, actualment treballa com a formadora de mestres. És diplomada en Educació Primària-Musical, té dos màsters, en Adquisició de l’Anglès i Comunicació Intercultural i en Lingüística Aplicada i té el Grau Professional de violí al Conservatori de Manresa.

Àuria Iglesias Malagarriga
Àuria Iglesias Malagarriga 1996

Violinista i responsable i coordinadora de la comissió d’arxiu de l’orquestra.

Actualment està cursant el 4t curs del Grau Superior de Música amb l’especialitat d’interpretació del Violí al Conservatori del Liceu, i treballa com a professora de violí.

Bernat Molas Pous
Bernat Molas Pous 1993

Violoncel·lista i membre de la comissió de producció i distribució de l’orquestra.

Actualment està treballant al Sincotró ALBA. Té el Grau Professional de violoncel al Conservatori de Manresa. Ha estat membre de diverses joves orquestres, i de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. És membre també de Artium trio.

Laura Gual
Laura Gual 1973

Violista i responsable de la comissió de logística de l'orquestra.

Ha estudiat al Conservatori de Manresa. Actualment treballa a l’Escola Municipal de Música d’Artés. S’ha especialitzat en pedagogia musical a través del moviment i en la pedagogia de la música en edats primerenques.

Clàudia Cabanas Traserra
Clàudia Cabanas Traserra 1994

Violinista i responsable i coordinadora de la comissió de comunicació a l’orquestra

Musicòloga i postgraduada en Gestió del Negoci Global de la Música a la BSM-UPF.

Actualment treballa com a professora a secundària i és membre de la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Té el Grau Professional de violí al Conservatori del Liceu i ha format part de diverses orquestres joves com la JOCG o la JOSV.

Pere Requena Sucarrats
Pere Requena Sucarrats 2002

Violoncelista i membre de la comissió de la plantilla de l’orquestra

Actualment està cursant l‘últim curs de Grau Professional de violoncel al Conservatori de Manresa i treballa com a professor de violoncel. Ha rebut classes del prestigiós violoncelista Cristoforo Pestalozzi.

Jordi Garcia Altimiras
Jordi Garcia Altimiras 1995

Contrabaixista i membre de la comissió de comunicació de l’orquestra

Enginyer informàtic que actualment treballa com a consultor i desenvolupador. Té el Grau Professional de contrabaix.

Júlia Ferrer Torrescasana
Júlia Ferrer Torrescasana 1993

Violista

Ha estudiat Grau Superior de Viola al Conservatori del Liceu i actualment està cursant un màster en interpretació al Maastricht Conservatorium amb la professora Julia Dinerstein. Ha participat en cursos i masterclasses amb E. Cantor, M. Tooten, Quartet Casals, Quartet Quixote, M.Kugel i M. Zemtsov, entre altres. És membre de diverses orquestres com la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya i ha col·laborat, entre altres, amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya.

Maria Clotet Fons
Maria Clotet Fons 1991

Violinista i membre de la comissió de producció i distribució de l’orquestra

És biòloga ambiental, té un màster en ecologia terrestre i un en formació del professorat. Actualment compagina els estudis de grau en educació social amb la feina de docent i té el Grau Professional de violí al Conservatori de Manresa.

Queralt Ballonga Casas
Queralt Ballonga Casas 1998

Violinista i membre de la comissió de logística de l’orquestra.

Actualment és estudiant de veterinària i té el Grau Professional de violí al Conservatori de Manresa.

Martina Arques Gallifa
Martina Arques Gallifa 1995

Violoncelista i membre de la comissió de comunicació a l'orquestra.

Pedagoga musical amb l’especialitat de Violoncel a l’ESMUC. Actualment treballa com a professora de violoncel, de sensibilització… a diverses escoles de música.

Núria Bach Oller
Núria Bach Oller 1991

Violinista i membre de la comissió de producció i distribució de l’orquestra.

Actualment treballa com a investigadora i és doctoranda en Geologia i toca esporàdicament a l’orquestra de Collsuspina. Té el grau professional de violí al Conservatori Municipal de Manresa.

Sara Vallejo Rives
Sara Vallejo Rives 1994

Violoncel·lista i membre de la comissió de tresorera de l’orquestra

Criminòloga, actualment treballa com a dinamitzadora sociocultural. Té el Grau Professional de violoncel al Conservatori de Manresa.

Cèlia Roca Matamala
Cèlia Roca Matamala 2005

Violoncelista i membre de la comissió de plantilla de l’orquestra

Actualment està cursant ESO.

Marina Fargas Soler
Marina Fargas Soler 2003

Violí

Actualment està estudiant Batxillerat i està cursant grau professional al Conservatori de Manresa.